Kosárba helyezve!

3 dolog, amit eddig nem tudtál az ECL nyelvvizsgáról

  1.  Ha ECL nyelvvizsgát teljesítesz, nem csak államilag elismert, de nemzetközileg elismert nyelvvizsga-bizonyítványt kapsz. 
  2. Az ECL nyelvvizsgát egy, az európai uniós tagállamok által létrehozott konzorcium alkotta meg, a különböző EU-s országokban ugyanazokat a teszteket oldják meg a nyelvvizsgázók. Ezért viszont olyan témakörök is előfordulnak az ECL nyelvvizsgán, amik másik nyelvvizsgákon nem találhatóak meg. Például át kell nézned az EU-s szókincset! Ez egy nagyon gyakori hiba, hogy a vizsgázó nem készül fel az ECL témaköreiből, mint például: Az Európai Unió, az EU tagállamai, utazás/munkavállalás az EU-ban, országismeret (időjárás, pénznem, étkezési szokások), turisztikai nevezetességek, szálláslehetőségek, szállásformák.
  3. Tehát ha könnyen tanulsz szavakat, és szívesen olvasol az EU-ról, akkor ez a vizsga neked való! Cserébe nincsen nyelvtani rész a vizsgán! 

 

Készülj velünk a nyelvvizsgádra! Vizsgafelkészítő e-book-sorozatainkban a konkrét vizsgafeladatokhoz is adunk neked top tippeket, hogy minél több pontot szerezz és biztos legyen a sikered!

Nézd meg az e-book-sorozatokat, fogadd meg tippjeinket és szerezd meg a nyelvvizsgádat minél hamarabb!