Szeretnél gyorsan, rugalmasan és hatékonyan tanulni?🚀

Felejtsd el a hagyományos nyelvtanulási módszereket!📖🚫

Tanulj személyre szabottan, élvezetesen, bárhonnan a saját AI-angoltanároddal! 🌟🤖

Az AI angoltanár a Stepwithus oktatófelületén elérhető okos program, amely a legmodernebb mesterséges intelligenia segítségével igazi, zsebre tehető és bármikor előkapható magántanárod lesz. 🌐🎓📱

Neked való az AI-angol, a mesterséges intelligenciával való tanulás, ha:

👉Eleged van az unalmas tankönyvekből

👉Csalódtál a csoportos oktatásban

👉Személyre szabott segítségre van szükséged

👉Azonnali angol segítségre van szükséged a munkád során/ utazás során 

👉Nincs időd hosszú nyelvtanfolyamokra járni

👉Sok időt akarsz spórolni a tanulás közben

👉Nincs pénzed magántanárra

👉Bármikor elérhető tananyagokat szeretnél

👉Itt a szintedhez igazíthatod a tanulást

👉Nehezen megy a beszéd és a kiejtés angolul

👉Speciális tananyagra, akár szakmai szövegekre van szükséged

EZT megnézem!

Miért tanulj velünk? 

Losonczy Dóra vagyok, a Stepwithus Angol Nyelvstúdió társalapítója. Az érettségi után sport ösztöndíjjal kerültem az Iowa State University-re, ahol pszichológiát tanultam másfél évig. Bár letettem az SAT és Toefl vizsgákat mielőtt kimentem, de igazán az Amerikában töltött évek alatt tanultam meg használni a nyelvet. Ezután az ELTE anglisztika szakán végeztem, amerikanisztika szakirányon 2011-ben. Ugyanebben az évben alapítottam a Stepwithus Angol Nyelvstúdiót egyetemi társammal, Timivel, ahol személyre szabott magánórákkal foglalkoztunk. 8 évig, az iskola vezetése mellett folyamatosan oktattam is. 2018-tól vállalkozásunkat az online térbe helyeztük át. Így szeretnénk még több angolul tanulni vágyónak segíteni, és továbbra is megtartani a személyre szabott segítséget. Tapasztalataimat felhasználva indítottam az angol mentor programot, ahol személyre szabott tantervet készítek az angoltanulóimnak és folyamatos monitorozás és együtt tanulás mellett segítem őket az angol tanulás útján. 

Mindenkinek ajánlom az AI angoltanárt, mert annyiféle funkciója van, hogy mindenki megtalálja benne azt, amivel a legkönnyebben tud tanulni. Nekem a kedvenceim a szószedetek, tényleg akármilyen témakörben tök jó kulcsszavakat ad ki. Mindig megnézem, hányat ismerek belőle, aztán megkérem, fordítsa le és amiket nem ismertem, megjegyzem. Sorozatnézés előtt pl tök hasznos, ha rákeresek és utána már felismerem a szavakat az angol feliratban.

Irsik Nikoletta

A legmenőbb szerintem az, hogy bármikor eszembe jut, előkaphatom és tanulhatok vele. A múltkor a buszmegállóban várakozva gondolkoztam, hogy hogy is van angolul a “szelektív hulladékgyűjtés”, elővettem az AI angoltanárt és mire megérkezett a busz, nem csak megtaláltam a keresett szót és meghallgattam a helyes kiejtését, de még egy szöveget is elolvastam ebben a témában. Csomót tanultam belőle!

Kazella Erika

Miért hatékony az AI angoltanár?

Megmutatjuk, pontosan hogyan segít neked az AI angoltanár!

Hallgasd meg!🔊

Az AI angoltanár egyik nagy előnye, hogy a tanulás során bármit (szószedetet, példamondatokat, komplett szövegeket, vagy párbeszédeket) meg is hallgathatsz. Ellenőrizd egy-egy szó vagy kifejezés helyes kiejtését, vagy gyakorold bármilyen témában a hallás utáni szövegértést úgy, hogy rákattintasz a hangszóró ikonra. 

Add meg a témakört!📚

Bármilyen téged érdeklő, vagy számodra fontos, szükséges témakört megadhatsz és kérhetsz hozzá szószedetet, megkérheted az AI angoltanárt, hogy ezekkel alkosson példamondatokat is, és ha szeretnéd, ezeket le is fordítja neked (pro tipp: először fordítsd le te, majd ellenőrizd, helyes-e a megoldásod). Bármennyiszer újabb keresést indítasz ugyanabban a témában, további szavakat és még újabb példamondatokat kaphatsz.

Kérj párbeszédet!🗣️

Az AI angoltanár az általad megadott témában és az általad kiválasztott szinten komplett párbeszédeket is megalkot, aminek szereplőit is te adod meg. Ez a tankönyvi megoldásoknál sokkal élőbbé tesz minden témakört. Készülj fel, ha a való életben kell majd beszélgetned valamiről, vagy gyakorold az olvasott szövegértést azáltal, hogy téged érdeklő és érintő témában olvasol el egy beszélgetést. (Pro tipp: hallgasd is meg ugyanezt a beszélgetést anyanyelvi beszélő által a hangszóró ikonra kattintva, majd akárhányszor kérj újabbakat, ha szeretnél még más variációkat is elolvasni, meghallgatni!)

Kérd, hogy javítsa ki!✍️🔍

Bizonytalan vagy benne, hogy az általad megírt szöveg, levél, email hibátlan-e? Bármikor kapd elő az AI angoltanárt, másold be és kérd meg, javítsa ki a számodra. (Pro tipp: nézd át a javításokat, sokat tanulhatsz ugyanis belőle. Lehet, hogy egyszerűen csak elírtál valamit, de kiderülhet, hogy van, amit nem jól tudtál és ezzel máris a gyakorlatban tanulhatsz, ami nagyon hasznos.)

Gyakorold az igeidőket!🕰️

Az angol nyelvtanon belül sokszor a 12 igeidő okozza a legnagyobb fejtörést a tanulóknak. Az AI angoltanár bármikor kész bármelyik igeidőhöz jól érthető, hasznos példamondatokat alkotni számodra. Kérj egymás után több könnyen összetéveszthető igeidőhöz is példamondatot, hogy össze tudd hasonlítani, mi a különbség a használatukban! (Pro tipp: kérd meg az AI angoltanárt, fordítsa is le az egyes példamondatokat és figyeld meg, melyik angol igeidő esetén melyiket használjuk magyarul!)

Kérj szöveget!📝

Ha igazán szeretnél gyakorolni egy adott témakört (legyen az bármi, ami téged érdekel), kérj szószedetet, kérj hozzá példamondatokat, de megkérheted az AI angoltanárt arra is, alkosson egy összefüggő szöveget hozzá. 3 szint (alap-, közép- és felsőfok) közül választhatsz ebben az esetben. (Pro tipp: kérj először alap-, majd középfokú vagy először közép-, majd felsőfokú szöveget az adott témában! Olvasd el, hallgasd is meg, majd ha mindent megértettél belőle, emeld a szintet és a magasabb szintű szöveget is ugyanígy tanulmányozd át, így fogsz igazán fejlődni!)

Mit kapsz, ha csatlakozol?

Ezt szeretném

Milyen ajándékokat kapsz, ha most csatlakozol?🎁

4 részes szókincsfejlesztő videósorozat

Ebben a videósorozatban megmutatjuk Neked, hogy hogyan lehet inspiráló módon, könnyen, hosszútávon és hatékonyan fejlődni angolból, hogy az angoltanulás nem szenvedés, hanem egy életmód, és a kezedbe adjuk az irányítást, hiszen te vagy a főnök, a nyelvtanulás alkalmazkodni fog hozzád! Videóink segítségével egészen gyakorlati tippeket adunk a kezedbe, amiket már ma kipróbálhatsz!

Témakör Pláza hozzáférés

Ez egy inspiráló tudásbázis. Lépj be és válogass, csemegézz! Mi sok éves tapasztalatunkra támaszkodva számtalan témakörben összeszedtük és linkeltük Neked a fellelhető legjobb podcastokat, Youtube-csatornákat, videókat, Netflix-sorozatokat, filmeket, cikkeket, blogokat és könyveket – egytől egyig minőségi és élvezetes tartalmak angolul, amikkel igazán fejlődni fog az angolod is.

Maradtak még kérdéseid?

Az alábbi GYIK mindent megválaszol az AI angollal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél tőlünk, szívesen válaszolunk az info@stepwithus.hu címen.

Igen, regisztrációval lehet csak megvásárolni az AI angolt, így tudunk neked egyedi fiókot létrehozni. Ez kevesebb, mint 1 percet vesz igénybe. 

Az AI angolt logikusan felépített, profi felületen tudod használni, miután előfizettél és beléptél a fiókodba a honlapunkon. 

Teljesen kezdő szinttől egészen a felsőfokig. 3 szint közül lehet választani a felületen: alapfok, középfok, felsőfok. 

Regisztráció után, kosárba helyezett termékeket akkor tudod megvenni, ha rámész a jobb felső sarokba a kosárra. Itt látni fogod a megvenni kívánt termékeket.

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan tudsz fizetni bankkártyával, a Stripe rendszerén keresztül.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a Paylike biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A Stripe fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően, a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a Stripe biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat kell megadni. A Stripe fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Igen, rögtön kapsz egy visszaigazoló emailt a sikeres fizetésről, majd egy következő emailt is rögtön, amiben megköszönjük a rendelésed és láthatod tételesen mit vettél.

Igen, a fizetés után automatikusan azonnal kapsz számlát e-mailben a vásárlásról.

Azonnal elérhető lesz az AI angol számodra vásárlás után. 

A “tanfolyamok”-nál találod meg, amelyikre beiratkoztál.

Korlátlanul, bármilyen eszközről, bárhonnan tudod használni. Csak internet kell hozzá!

A nevünk Timi és Dóri, mi vagyunk a StepWithUs alapítói és angoltanárai.

Az elmúlt több mint 12 év tanítási tapasztalata alapján közösen fejlesztettük a személyre szabott angoltanulásra koncentrálva. 

Ha szeretnéd lemondani az előfizetésed írj nekünk az info@stepwithus.hu email címre és 2 munkanapon belül töröljük a tagságodat. 

Nem. Ha érvényes előfizetésed van az előfizetésed végéig bennt maradsz a programban. Majd ezután kikerülsz és nem vonjuk tovább a havi előfizetési díjat. De időarányosan nem jár vissza pénz.