A nevünk Timi és Dóri, mi vagyunk a Step With Us nyelviskola alapítói és angoltanárai.Egyetemista korunkban az lett a célunk, hogy minél több embernek segítsünk megtanulni angolul és megszerezni a nyelvvizsgát. A közösen létrehozott Step With Us nyelvstúdióban 2011 óta még több tapasztalatot szereztünk arról, hogyan adhatjuk a kezetekbe a szükséges megoldókulcsot.

2022-ben profi e-learning rendszerbe foglaltuk tannyagainkat, kibővítettük csomagjainkat oktatóvideókkal, animációs videókkal, egyedi hanganyagokkal, digitális szókártya csomagokkal és VIP csomagjainkban személyre szabott segítséget is nyújtunk. 

Terveink szerint folyamatosan bővítjük az elérhető tanfolyamainkat. Tartsatok velünk!

 

Miért válaszd a mi tananyagainkat?

Gér-Bódiss Timi vagyok, a Step With Us online angol egyik alapítója és e-book-szerzője, anglisztika szakos bölcsész és szakfordító. 2009 óta foglalkozom angol nyelvvizsgázók felkészítésével. Eleinte magántanárként tanítottam, de amikor megszülettek a gyerekeim, már nem tudtam olyan rugalmasan alkalmazkodni a tanítványaim időbeosztásához és akkor jöttem rá, hogy én sem szeretném elvárni ezt tőlük. Ekkor kezdtünk el dolgozni egy olyan hatékony koncepción, ami térben és időben is jelentős függetlenséget ad a nyelvvizsgára való felkészülésben és mindez mégsem megy a hatékonyság rovására, sőt! Amikor Dórival összefoglaltuk a tapasztalatainkat és azokat leszűkítettük a legfontosabb tippekre, a leggyakoribb hibák kiküszöbölésére és egy-egy tipikus példafeladat kidolgozására, olyan online anyagok születtek, amik a magánóráknál is hatékonyabban segítették a nyelvvizsgázók felkészülését, mivel az unalmas és felesleges köröket kihagytuk belőlük. Szép, olvasható formába öntöttük őket és így születtek meg az e-book-sorozataink. A mai napig büszke vagyok arra, hogy ez mennyi szabadságot ad a tanulóknak az amúgy is stresszes felkészülés közben.
Losonczy Dóra vagyok, a Stepwithus Angol Nyelvstúdió társalapítója. Az érettségi után sport ösztöndíjjal kerültem az Iowa State University-re, ahol pszichológiát tanultam másfél évig. Bár letettem az SAT és Toefl vizsgákat mielőtt kimentem, de igazán az Amerikában töltött évek alatt tanultam meg használni a nyelvet. Ezután az ELTE anglisztika szakán végeztem, amerikanisztika szakirányon 2011-ben. Ugyanebben az évben alapítottam a Stepwithus Angol Nyelvstúdiót egyetemi társammal, Timivel, ahol személyre szabott magánórákkal foglalkoztunk. 8 évig, az iskola vezetése mellett folyamatosan oktattam is. 2018-tól vállalkozásunkat az online térbe helyeztük át. Így szeretnénk még több angolul tanulni vágyónak segíteni, és továbbra is megtartani a személyre szabott segítséget. Tapasztalataimat felhasználva indítottam az angol mentor programot, ahol személyre szabott tantervet készítek az angoltanulóimnak és folyamatos monitorozás és együtt tanulás mellett segítem őket az angol tanulás útján.