A nevünk Timi és Dóri, mi vagyunk a Step With Us vizsgafelkészítő e-book-sorozat alapítói és szerzői.Egyetemista korunkban az lett a célunk, hogy minél több embernek segítsünk megtanulni angolul és megszerezni a nyelvvizsgát. A közösen létrehozott Step With Us nyelvstúdióban 10 év alatt még több tapasztalatot szereztünk arról, hogyan adhatjuk a kezetekbe a szükséges megoldókulcsot. 2018-ban pedig itt a várva várt újdonságunk: rövid, extra hatékony felkészítő e-book-sorozatainkkal bárki könnyedén veheti az akadályokat. A célunk megvalósult, nézd meg e-book-sorozatainkat!

 

Miért válaszd a mi tananyagainkat?

Gér-Bódiss Timi vagyok, a Step With Us online angol egyik alapítója és e-book-szerzője, anglisztika szakos bölcsész és szakfordító. 2009 óta foglalkozom angol nyelvvizsgázók felkészítésével. Eleinte magántanárként tanítottam, de amikor megszülettek a gyerekeim, már nem tudtam olyan rugalmasan alkalmazkodni a tanítványaim időbeosztásához és akkor jöttem rá, hogy én sem szeretném elvárni ezt tőlük. Ekkor kezdtünk el dolgozni egy olyan hatékony koncepción, ami térben és időben is jelentős függetlenséget ad a nyelvvizsgára való felkészülésben és mindez mégsem megy a hatékonyság rovására, sőt! Amikor Dórival összefoglaltuk a tapasztalatainkat és azokat leszűkítettük a legfontosabb tippekre, a leggyakoribb hibák kiküszöbölésére és egy-egy tipikus példafeladat kidolgozására, olyan online anyagok születtek, amik a magánóráknál is hatékonyabban segítették a nyelvvizsgázók felkészülését, mivel az unalmas és felesleges köröket kihagytuk belőlük. Szép, olvasható formába öntöttük őket és így születtek meg az e-book-sorozataink. A mai napig büszke vagyok arra, hogy ez mennyi szabadságot ad a tanulóknak az amúgy is stresszes felkészülés közben.
Losonczy Dóra vagyok, a Stepwithus Angol Nyelvstúdió társalapítója. Az érettségi után sport ösztöndíjjal kerültem az Iowa State University-re, ahol pszichológiát tanultam másfél évig. Bár letettem az SAT és Toefl vizsgákat mielőtt kimentem, de igazán az Amerikában töltött évek alatt tanultam meg használni a nyelvet. Ezután az ELTE anglisztika szakán végeztem, amerikanisztika szakirányon 2011-ben. Ugyanebben az évben alapítottam a Stepwithus Angol Nyelvstúdiót egyetemi társammal, Timivel, ahol személyre szabott magánórákkal foglalkoztunk. 8 évig, az iskola vezetése mellett folyamatosan oktattam is. 2018-tól vállalkozásunkat az online térbe helyeztük át. Így szeretnénk még több angolul tanulni vágyónak segíteni, és továbbra is megtartani a személyre szabott segítséget. Tapasztalataimat felhasználva indítottam az angol mentor programot, ahol személyre szabott tantervet készítek az angoltanulóimnak és folyamatos monitorozás és együtt tanulás mellett segítem őket az angol tanulás útján.