A nevünk Timi és Dóri, mi vagyunk a Step With Us vizsgafelkészítő e-book-sorozat alapítói és szerzői.Egyetemista korunkban az lett a célunk, hogy minél több embernek segítsünk megtanulni angolul és megszerezni a nyelvvizsgát. A közösen létrehozott Step With Us nyelvstúdióban 10 év alatt még több tapasztalatot szereztünk arról, hogyan adhatjuk a kezetekbe a szükséges megoldókulcsot. 2018-ban pedig itt a várva várt újdonságunk: rövid, extra hatékony felkészítő e-book-sorozatainkkal bárki könnyedén veheti az akadályokat. A célunk megvalósult, nézd meg e-book-sorozatainkat!

 

Miért válaszd a mi tananyagainkat?

Gér-Bódiss Timi vagyok, a Step With Us online angol egyik alapítója és e-book-szerzője, anglisztika szakos bölcsész és szakfordító. 2009 óta foglalkozom angol nyelvvizsgázók felkészítésével. Eleinte magántanárként tanítottam, de amikor megszülettek a gyerekeim, már nem tudtam olyan rugalmasan alkalmazkodni a tanítványaim időbeosztásához és akkor jöttem rá, hogy én sem szeretném elvárni ezt tőlük. Ekkor kezdtünk el dolgozni egy olyan hatékony koncepción, ami térben és időben is jelentős függetlenséget ad a nyelvvizsgára való felkészülésben és mindez mégsem megy a hatékonyság rovására, sőt! Amikor Dórival összefoglaltuk a tapasztalatainkat és azokat leszűkítettük a legfontosabb tippekre, a leggyakoribb hibák kiküszöbölésére és egy-egy tipikus példafeladat kidolgozására, olyan online anyagok születtek, amik a magánóráknál is hatékonyabban segítették a nyelvvizsgázók felkészülését, mivel az unalmas és felesleges köröket kihagytuk belőlük. Szép, olvasható formába öntöttük őket és így születtek meg az e-book-sorozataink. A mai napig büszke vagyok arra, hogy ez mennyi szabadságot ad a tanulóknak az amúgy is stresszes felkészülés közben.

A nevem Losonczy Dóra, nemzetiségi általános iskolába jártam, de a nyelvekkel és kifejezetten az angollal való kapcsolatom akkor erősödött meg, amikor érettségi után másfél évet éltem és tanultam az Egyesült Államokban, ahol tenisz sportösztöndíjat nyertem, miután évekig versenyszerűen teniszeztem. Amerikában töltött éveim alatt az Iowa State University-n pszichológiát tanultam, ami nagyon érdekelt és fontos plusz tudást jelent ahhoz, hogy ma nyelvtanár lehetek. Az amerikai tanulmányaim után az ELTE-BTK-n szereztem az amerikanisztika szakos diplomámat, miközben ugyanott pedagógiával kapcsolatos tantárgyakat is hallgattam. Az egyetemi évek alatt teniszt és angolt oktattam kicsiknek és nagyoknak is, így többféle korosztály tanulási igényeit ismerhettem meg részletesen. Számomra sokat jelentenek a sporttal kapcsolatos élményeim is, az évekig tartó versenyzés és az elmúlt 9 évnyi angol oktatás mellett megfogalmazódott bennem a tanulság, hogy az idő az egyik legértékesebb dolog. Tapasztalataimat felhasználva ezért szeretnék segíteni, hogy ha angol nyelvvizsgára van valakinek szüksége azt könnyedén és hamar megszerezhesse. Ebben nyújtanak segítséget hatékony e-book sorozataink, amit bárhol és bármikor megnyithat a tanuló.