KÜLDETÉSÜNK

A nyelvtanulásban te vagy a főnök!

A Stepwithusnál eltökéltük, hogy bebizonyítjuk, az általános közgondolkozással ellentétben az angoltanulás elsősorban nem a tanárról, hanem 70-80%-ban a tanulóról szól, aki aktív résztvevő, az egész belőle indul ki. Mi nyelvtanárokként pedig a háttérből segítünk Téged és mindent biztosítunk, amire szükséged van.

Az a célunk, hogy abban segítsünk neked, ami valóban a legnagyobb nehézség számodra az angolban és mindezt úgy tudjuk tenni, olyan szövegekkel, olyan feladatokkal, olyan témákkal, amik téged a legjobban érdekelnek, lekötnek, inspirálnak és ahogyan számodra a legkényelmesebb tanulni – online, okoseszközön, hallgatva, videós tartalmakkal, ebookokkal, digitális szókártyákkal, amik bárhol, bármikor elérhetőek – akár még akkor is, ha a villamoson utazva jut időd tanulni.

Itt az idő a változásra! Mi egyértelműen úgy látjuk, ez a mostani korszak a “golden age of language learning” , azaz a nyelvtanulás aranykora, mert most nagyon sok új lehetőség áll a rendelkezésünkre. Szerintünk ez egy nagyon izgalmas dolog, és ezért is vágtunk bele, mert szeretnénk részesei lenni a nyelvtanulás forradalmának és azt kívánjuk, hogy te se maradj le erről!

 

Losonczy Dóra vagyok, a Stepwithus Angol Nyelvstúdió társalapítója. Az érettségi után sport ösztöndíjjal kerültem az Iowa State University-re, ahol pszichológiát tanultam másfél évig. Bár letettem az SAT és Toefl vizsgákat mielőtt kimentem, de igazán az Amerikában töltött évek alatt tanultam meg használni a nyelvet. Ezután az ELTE anglisztika szakán végeztem, amerikanisztika szakirányon 2011-ben. Ugyanebben az évben alapítottam a Stepwithus Angol Nyelvstúdiót egyetemi társammal, Timivel, ahol személyre szabott magánórákkal foglalkoztunk. 8 évig, az iskola vezetése mellett folyamatosan oktattam is. 2018-tól vállalkozásunkat az online térbe helyeztük át. Így szeretnénk még több angolul tanulni vágyónak segíteni, és továbbra is megtartani a személyre szabott segítséget. Tapasztalataimat felhasználva indítottam az angol mentor programot, ahol személyre szabott tantervet készítek az angoltanulóimnak és folyamatos monitorozás és együtt tanulás mellett segítem őket az angol tanulás útján.