Kosárba helyezve!

EuroExam Alapfok (B1) e-bookok

Információk az EuroExam nyelvvizsgáról

Az Euroexam nyelvvizsgát az International House fejlesztette ki, azóta kétszer (2002-ben és 2011-ben is) elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európa Nyelvi Díjat. Angolból nyelvvizsgát Magyarországon több mint 50 vizsgahelyen, évente 5 alkalommal lehet személyesen letenni.

Miért jó az Euroexam nyelvvizsgát választani?

Sikeres nyelvvizsga esetén nem csak államilag, de nemzetközileg elismert nyelvvizsga-bizonyítványt kapsz. Ez az a nyelvvizsga, ahol leginkább a valódi életben használt nyelvi és kommunikációs készségeket mérik. A népszerűbb nyelvvizsgák közül egyedül itt lehet szinte végig (a hallgatás vizsgarész kivételével) nyomtatott szótárt használni. Ez a nyelvvizsga nem tartalmaz nyelvtani feladatokat, leginkább olyanok számára ajánlott, akik élő szövegkörnyezetben, esetleg filmek, podcastok és egyéb angol nyelvű tartalmak segítségével fejlesztik aktívan a nyelvtudásukat.

Valamint az Euroexamet már online, otthon is leteheted! 

Mi a legnagyobb kihívás az Euroexam nyelvvizsgán?

Sok rövid feladatból épül fel a vizsga, különösen az olvasás vizsgarész, a feladatok megoldására viszonylag rövid idő van és gyorsan kell tudni váltani a következő típusú feladatra.

A Step With Us Euroexam nyelvvizsgára felkészítő e-bookjai minden egyes feladathoz külön-külön top tippekkel segítik a felkészülést. A könnyebb és a kicsit nehezebb vizsgarészek feladatait is egyesével bemutatjuk. A vizsgán is olvasható feladatleírásokat lefordítottuk magyarra, bemutatjuk, hogy az adott feladat milyen készségedet teszteli, és mit szeretnének látni a pontozók. Ellátunk top tippekkel, amiket megfogadva meg tudod oldani a feladatot, és egy példafeladaton bemutatjuk mindezt.

A sok esetben kihívást jelentő hallgatás feladatokhoz is készítettünk példafeladatokat, amik segítségével gyakorolhatsz. Külön a Step With Us tanulói számára anyanyelvi beszélőkkel rögzített hanganyag meghallgatásával gyakorolhatsz.

Az e-bookokkal való tanulás rugalmas (hiszen bárhol, bármikor, a saját tempódban haladhatsz velük), hatékony (hiszen csak a legfontosabb információkat tartalmazza számodra) és egyszerű (hiszen a leegyszerűsített tananyagot sok esetben elég csak alaposan áttanulmányozni ahhoz, hogy képet kapj a feladatmegoldásról).

EUROEXAM B1

READING

EUROEXAM B1

WRITING

EUROEXAM B1

LISTENING

EUROEXAM B1

SPEAKING

[/vc_row]

TELJES CSOMAG

X db e-book, az EuroExam B1

nyelvvizsga összes

vizsgarészéhez tartozó összes

e-book, hanganyagokkal.