Kosárba helyezve!

EuroExam Középfok (B2) e-bookok

Információk az EuroExam nyelvvizsgáról

Az Euroexam nyelvvizsgát az International House fejlesztette ki, azóta kétszer (2002-ben és 2011-ben is) elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európa Nyelvi Díjat. Angolból nyelvvizsgát Magyarországon több mint 50 vizsgahelyen, évente 5 alkalommal lehet személyesen letenni.

Miért jó az Euroexam nyelvvizsgát választani?

Sikeres nyelvvizsga esetén nem csak államilag, de nemzetközileg elismert nyelvvizsga-bizonyítványt kapsz. Ez az a nyelvvizsga, ahol leginkább a valódi életben használt nyelvi és kommunikációs készségeket mérik. A népszerűbb nyelvvizsgák közül egyedül itt lehet szinte végig (a hallgatás vizsgarész kivételével) nyomtatott szótárt használni. Ez a nyelvvizsga nem tartalmaz nyelvtani feladatokat, leginkább olyanok számára ajánlott, akik élő szövegkörnyezetben, esetleg filmek, podcastok és egyéb angol nyelvű tartalmak segítségével fejlesztik aktívan a nyelvtudásukat.

Valamint az Euroexamet már online, otthon is leteheted! 

Mi a legnagyobb kihívás az Euroexam nyelvvizsgán?

Sok rövid feladatból épül fel a vizsga, különösen az olvasás vizsgarész, a feladatok megoldására viszonylag rövid idő van és gyorsan kell tudni váltani a következő típusú feladatra.

Az Euroexam nyelvvizsga alap-, közép- és felsőfokon is ugyanúgy épül fel:

  • Az olvasás (reading) vizsgarészben 3-féle feladattípus van: Bekezdéscímek, Áttekintés és Feleletválasztás.
  • Az írás (writing) vizsgarésze mindig 2 feladatból áll: Ügyintéző levél és Választható téma kifejtése.
  • A hallgatás (listening) vizsgarész 3-féle feladattípusból áll: Rövid szövegek, Jegyzetelés, Rádióprogram.
  • A beszéd (speaking) vizsgarész 4 feladatból áll: Beszélgetés, Történet elmondása, Kommunikációs feladat, Szituációk.

A Step With Us Euroexam nyelvvizsgára felkészítő e-bookjai minden egyes feladathoz külön-külön top tippekkel segítik a felkészülést. A könnyebb és a kicsit nehezebb vizsgarészek feladatait is egyesével bemutatjuk. A vizsgán is olvasható feladatleírásokat lefordítottuk magyarra, bemutatjuk, hogy az adott feladat milyen készségedet teszteli, és mit szeretnének látni a pontozók. Ellátunk top tippekkel, amiket megfogadva meg tudod oldani a feladatot, és egy példafeladaton bemutatjuk mindezt.

A sok esetben kihívást jelentő hallgatás feladatokhoz is készítettünk példafeladatokat, amik segítségével gyakorolhatsz. Külön a Step With Us tanulói számára anyanyelvi beszélőkkel rögzített hanganyag meghallgatásával gyakorolhatsz.

Az e-bookokkal való tanulás rugalmas (hiszen bárhol, bármikor, a saját tempódban haladhatsz velük), hatékony (hiszen csak a legfontosabb információkat tartalmazza számodra) és egyszerű (hiszen a leegyszerűsített tananyagot sok esetben elég csak alaposan áttanulmányozni ahhoz, hogy képet kapj a feladatmegoldásról).


EUROEXAM B2

READING

EUROEXAM B2

WRITING

EUROEXAM B2

LISTENING

EUROEXAM B2

SPEAKING

TELJES CSOMAG

34 db e-book, az Euroexam B2

nyelvvizsga összes

vizsgarészéhez tartozó összes

e-book, hanganyagokkal.