Kosárba helyezve!

TELC Felsőfok (C1) e-bookok

Információk a Telc nyelvvizsgáról

A Telc nyelvvizsga (The European Language Certificates) egy Európa-szerte elfogadott nemzetközi nyelvvizsgarendszer, Magyarországon a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) szervezi. A Telc nyelvvizsgát ma országosan 40 vizsgahelyszínen lehet személyesen letenni, angol nyelvből évente 8 alkalommal.

Miért jó a Telc nyelvvizsgát választani?

Sikeres nyelvvizsga esetén nem csak államilag, de nemzetközileg elismert nyelvvizsga bizonyítványt kapsz. A hallgatás feladatok a többi népszerű nyelvvizsgához képest viszonylag egyszerűbbek. Ez a vizsga azoknak ajánlott, akik magabiztosak az olvasás és az írás feladatokban.

Mi a legnagyobb kihívás a Telc nyelvvizsgán?

Sok más nyelvvizsgával ellentétben ez a vizsga a 4 hagyományos vizsgarészen kívül még tartalmaz nyelvtani tudást mérő feladatokat is.

A Step With Us Telc nyelvvizsgára felkészítő e-bookjai minden egyes feladathoz külön-külön top tippekkel segítik a felkészülést. A könnyebb és a kicsit nehezebb vizsgarészek feladatait is egyesével bemutatjuk, a vizsgán is olvasható feladatleírásokat lefordítottuk magyarra, bemutatjuk, hogy az adott feladat milyen készségedet teszteli, és mit szeretnének látni a pontozók. Ellátunk top tippekkel, amiket megfogadva meg tudod oldani a feladatot, és egy példafeladaton bemutatjuk mindezt.

A sok esetben kihívást jelentő hallgatás feladatokhoz is készítettünk példafeladatokat, amik segítségével gyakorolhatsz. Külön a Step With Us tanulói számára anyanyelvi beszélőkkel rögzített hanganyag meghallgatásával gyakorolhatsz.

Az e-bookokkal való tanulás rugalmas (hiszen bárhol, bármikor, a saját tempódban haladhatsz velük), hatékony (hiszen csak a legfontosabb információkat tartalmazza számodra) és egyszerű (hiszen a leegyszerűsített tananyagot sok esetben elég csak alaposan áttanulmányozni ahhoz, hogy képet kapj a feladatmegoldásról).

TELC C1

READING

TELC C1

WRITING

TELC C1

LISTENING

TELC C1

SPEAKING

TELJES CSOMAG

X db e-book, az TELC C1

nyelvvizsga összes

vizsgarészéhez tartozó összes

e-book, hanganyagokkal.