💥Sokszor újrakezdted már az angoltanulást de nem jutottál egyről a kettőre?

😩Hiányoznak a biztos alapok? 

🚀Ha szeretnél végre stabil alapokat és használható angoltudást szerezni, akkor olvass tovább! 

Ez a tanfolyam neked való, ha: 

👉Csalódtál a csoportos oktatásban és személyre szabott segítségre van szükséged.

👉Sokszor újrakezdted már az angoltanulást, de nem igazán jutottál egyről a kettőre.

👉Nincs időd és pénzed eljárni magántanárhoz, de egyéni segítségre van szükséged.

👉 Szeretnéd végre biztos alapokra helyezni az angoltudásod.

👉 Eleged van a végeláthatatlan, unalmas tankönyvekből.

👉Ha bármikor bárhonnan elérhető tananyagokból szeretnél tanulni.

👉Ha nincs sok időd, nem szereted a mellébeszélést és gyorsan szeretnél fejlődni.

👉Ha nem szeretnél többet félni, amikor meg kell szólalnod angolul. 

👉Ha használni szeretnéd az angol nyelvet.

Szeretnék megtanulni angolul!

Milyen tanfolyamok közül választhatsz?

Szerintem az ideidős gyorstalpalók és maguk a témák a leghasznosabbak a csomagban, ezeket szeretem a legjobban.

Gedó Brigitta

Manapság már alap, hogy ha elküldesz egy emailt angolul, ne legyenek benne hibák. Én mindig megkérem az AI angoltanárt, hogy javítsa ki, amiket írtam, szerintem egy ilyen segítségre kb mindenkinek szüksége van. Nem mellesleg mindenféle szaknyelvben is profi, ami azért nem mondható el akármilyen angoltanárról.

Csanády Lili
Diplomám kiváltásához szükségem volt az angol nyelvű felsőfokú nyelvvizsgára. Ennek megszerzéséhez a létező összes segítséget a nyelvstúdiónak, azon belül is Losonczy Dórának köszönhetem. Bárkinek tudom ajánlani a nyelvsulit, aki fejlődni akar. Biztos vagyok benne, hogy az igényeinek megfelelő tudásra fog szert tenni.
Nagyon szépen köszönöm!
Orsi / Facebook

Gyakran tapasztaljuk, hogy az angol vizsgára készülők, újrakezdők, külföldre készülők legnagyobb félelme a 12 igeidőhöz kötődik. 

  • Pedig egyrészt nem kell minden szinten az összes igeidőt érteni, tudni, használni – mi megmutatjuk, alapfoktól mire van szükség pontosan. 
  • Másrészt az igeidők sokkal kevésbé bonyolultak, mint azt esetleg az unalmas tankönyvekben tapasztaltad. Mi segítünk, 12 oktatóvideóban az alapokról tanítjuk meg, megadjuk a top tippeket az igeidők megértéséhez és a lehető legérthetőbb pédamondatokkal elmagyarázzuk, mit fontos megérteni ezekkel kapcsolatban. 
  • SŐT minden igeidőhöz sehol máshol nem elérhető gyakorlófeladatokat is készítettünk, aminek a megoldását is megmutatjuk, így kerülhetnek helyre az igeidős félreértések és így ez már nem lesz egy stresszfaktor, ha szeretnél megszólalni angolul. 

Miért tanulj velünk? 

Losonczy Dóra vagyok, a Stepwithus Angol Nyelvstúdió társalapítója. Az érettségi után sport ösztöndíjjal kerültem az Iowa State University-re, ahol pszichológiát tanultam másfél évig. Bár letettem az SAT és Toefl vizsgákat mielőtt kimentem, de igazán az Amerikában töltött évek alatt tanultam meg használni a nyelvet. Ezután az ELTE anglisztika szakán végeztem, amerikanisztika szakirányon 2011-ben. Ugyanebben az évben alapítottam a Stepwithus Angol Nyelvstúdiót egyetemi társammal, Timivel, ahol személyre szabott magánórákkal foglalkoztunk. 8 évig, az iskola vezetése mellett folyamatosan oktattam is. 2018-tól vállalkozásunkat az online térbe helyeztük át. Így szeretnénk még több angolul tanulni vágyónak segíteni, és továbbra is megtartani a személyre szabott segítséget. Tapasztalataimat felhasználva indítottam az angol mentor programot, ahol személyre szabott tantervet készítek az angoltanulóimnak és folyamatos monitorozás és együtt tanulás mellett segítem őket az angol tanulás útján. 

Siker-garancia! 

A StepWithUs csapataként 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden oktatócsomagunkra. A tanfolyam elvégzése esetén garantáljuk, hogy megérted az igeidőket. Próbáld ki kockázatmentesen! Ha úgy érzed mégsem ez a neked való tanfolyam, jelezd 2 napon belül és 100%-ban visszafizetjük a tanfolyam árát.

A tanfolyam felépítése:

Összesen 145 percben, 12 oktatóvideóban értehtően, logikusan, az alapoktól felépítve végigvesszük a jelen, múlt és jövő időket, amiket alapfokon tudnod kell. 

 

 

– értehtően, logikusan végigvesszük a jelen, múlt és jövő időket, amiket alapfokon tudnod kell,

– mutatunk gyakorlófeladatokat, amin ezeket a top tippeket rögtön gyakorlatban is láthatod, gyakorolhatod 

– és végül megmutatjuk a helyes megoldást, hogy ellenőrizhesd magad 

– segítünk azt is megérteni, miért is az a jó megoldás, hogy tanulhass belőle. 

Ezek az e-bookok a honlapunk felületén könnyedén lapozhatóak, áttekinthetőek.

Hosszú évek tanítói, vizsgafelkészítői tapasztalatait sűrítettük ezekbe a könnyen áttekinhető, könnyen megérthető e-bookokba, röviden, de érthetően, tényleg csak a lényeget adjuk át bennük.

Összeszedtük, hogy az általad kiválasztott szinten melyik igeidőket kell
ismerned.
• Magyarul, könnyen megérthetően magyarázzuk el, hogy mit kell
tudnod ezekről, hogyan tudod egyértelműen megkülönböztetni
a könnyebben összetéveszthető igeidőket.
• Top tippjeinkben bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda, ha
vizsgázol.
• Az e-book végén pedig példafeladatokat is találsz, amelyek
segítségével be is gyakorolhatod ezeket az igeidőket

Minden igeidőre írtunk tesztfeladatokat, amikben lemérheted értetted-e a megtanultakat. Az interaktív teszteket bármennyiszer kitöltheted és a helyes válasz is rögtön látszik.

 • Angoltanárként 6×45 percben rendelkezésedre állunk online, hogy 
  • feltehesd az általános, vagy egészen gyakorati kérdéseidet
  • egyeztethess tapasztalt felkészítőinkkel arról, hogyan tudnál még javítani a felkészüléseden, 
  • mik az esetleges gyenge pontjaid, 
  • van-e bármi, amit nem értesz, 
  • segítünk így is a legtöbbet kihozni a felkészülésedből

– Ezeken az online alkalmakon csak veled foglalkozunk és neked segítünk! Személyre szabottan folalkozunk veled és ha szükséges lépésről-lépérsre végigvesszük az anyagokat, hogy biztos tudásod legyen!

Az angoltudásom már korábban megvolt, mégsem sikerült elsőre a nyelvvizsga, mert nem értettem, hogy a feladatok közben mire kapom a pontokat. A levélírásban sokat segíettek az előre megtanulható mondatok, kifejezések is! Azóta mindenkinek ajánlom, hogy készüljenek Dórival és Timivel!

Ági / Gyömrő

Sokszor kezdtem újra az angoltanulást, de valahogy mindig abbahagytam. Ez most másként történt, tetszik, hogy a saját tempómban haladhatok, viszont Dóri mindig fogja a kezem és a magánórák is szuperek. 

Emese / Budapest

Tök kényelmes volt, hogy nem kellett az órarendembe tanfolyam időpontokat besuvasztani. Érden lakom, sokat ingázok, és a Stepwithus e-bookokat bármikor, akár a vonaton is megtudtam nyitni, és így a felkészülés nem vett el tőlem plusz időt, sikerült is hamar felkészülnöm.

Áron / Érd

Maradtak még kérdéseid?

Az alábbi GYIK mindent megválaszol a tanfolyamokkal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél tőlünk, szívesen válaszolunk az info@stepwithus.hu címen.

2011 óta, több, mint 10 évnyi tanítás, rengeteg magántanuló tanítása során pontosan kitapaszaltuk, összeszedtük, mik azok a top tippek, amik segítenek átmenni a nyelvvizsgán, elboldogulni külföldön, újrakezdeni a tanulást, biztos alapokat szerezni akkor is, ha nem tudsz és nem akarsz rá nagyon sok időt és pénzt költeni.

VIP csomagunkban személyre szabott konzultációkat is vehetsz, ahol kézen fogunk és végigvezetünk az angoltanulásod során.

Nem kell évekig magántanárhoz járnod, nem kell költséges tanfolyamokat kifizetned, mi összegyűjtöttük a legszükségesebb tudnivalókat, amiket bárhol, bármikor, a saját tempódban át tudsz nézni.

A top tippek között vannak konkrét kifejezések és mondatok, amiket érdemes megtanulnod, a legtöbb tippet azonban elég átolvasnod és megértened ahhoz, hogy utána már könnyedén megoldhasd az adott feladatot.

Nem kell mindent tudnod, mi megmutatjuk, mit kell!

Az e-book egy szép, színes, online olvasható könyvecske, amiben összeszedtük egy-egy nyelvvizsgafeladathoz a legfontosabb top tippeket. Az e-bookot bárhol, bármikor megnyithatod és átlapozhatod a laptopodon, tableteden vagy az okostelefonodon, korlátlan ideig a tiéd.

Igen, regisztrációval lehet csak megvásárolni az oktatócsomagokat, így tudunk neked egyedi fiókot létrehozni. Ez kevesebb, mint 1 percet vesz igénybe. 

Tannyagainkat (oktatóvideók, e-bookok, hanganyagok, digitális szókártyák) logikusan felépített, profi felületen tudod megtanulni, ahol jelölheted hol tartasz, hány százalékot tanultál már meg így nem fogsz elveszni a rengeteg anyag között.

Regisztráció után, kosárba helyezett termékeket akkor tudod megvenni, ha rámész a jobb felső sarokba a kosárra. Itt látni fogod a megvenni kívánt termékeket.

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan tudsz fizetni bankkártyával, az OTP Simple rendszerén keresztül.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Amennyiben inkább utalással szeretnél fizetni ezt az opciót is választhatod a pénztárnál.

Igen, lehet. A pénztárnál válaszd a “közvetlen banki átutalás” opciót.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően, a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat kell megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Igen, rögtön kapsz egy visszaigazoló emailt a sikeres fizetésről, majd egy következő emailt is rögtön, amiben megköszönjük a rendelésed és láthatod tételesen mit vettél.

Igen, a fizetés után automatikusan azonnal kapsz számlát e-mailben a vásárlásról.Igen, a fizetés után automatikusan azonnal kapsz számlát e-mailben a vásárlásról.

Az oktatócsomag azonnal látható lesz a felületen, fizetés után, amennyiben a SimplePay bankkártyás fizetést választottad.

Ha az utalásos fizetést választottad, akkor az összeg beérkezését követően 1 munkanapon belül biztosan elérhetővé tesszük a megvásárolt tanfolyamot. 

A “tanfolyamok”-nál találod meg, amelyikre beiratkoztál.

Korlátlan ideig, bármennyiszer megnézheted, bármilyen eszközön.

Igen, ha szeretnéd le is töltheted a tanfolyamokból az e-bookokat. Azonban nem javasoljuk, hiszen a tanfolyam felületén egyszerűen követheted, illetve be is jelölheted melyiket tanultad már meg. 

Az oldalunk reszponzív, azaz optimálisan jeleníti meg a tartalmakat bármilyen készüléken (laptopon, tableten, okostelefonon, stb.)

Igen, az oldalunk reszponzív, azaz optimálisan jeleníti meg a tartalmakat bármilyen készüléken (laptopon, tableten, okostelefonon stb.)

A nevünk Timi és Dóri, mi vagyunk a StepWithUs alapítói és szerzői.

Egyetemista korunkban az lett a célunk, hogy minél több embernek segítsünk megtanulni angolul és megszerezni a nyelvvizsgát. A közösen létrehozott StepWithUs nyelvstúdióban 2011 óta , több, mint 10 év alatt még több tapasztalatot szereztünk arról, hogyan adhatjuk a kezetekbe a szükséges megoldókulcsot.

💣Ha fontos az angoltanulás neked, és végre a tettek mezejére lépnél olyan két mentorral, akik az elmúlt 13 évben tapasztalták, hogy hogyan tudsz használható angoltudást szerezni biztos alapokkal kezdve, akkor ne halogasd tovább!

A következő nyitása a programunk VIP részének 2024 tavasszal várható.

6 hónap van jövő áprilisig.

🤔Gondolj csak bele, hol fognak azok tartani addigra, akik most elkezdenek velünk tanulni?

Még mindig gondolkozol? Nézdd meg az első oktatóvideónkat a tanfolyamból🚀