Nyelvvizsgát szeretnél? Velünk garantáltan sikerülni fog!
Készülj fel velünk e-learning tanfolyamunkon személyre szabott konzultációkkal!

 
 

Következő indulás: 2022. június 24.    A résztvevők száma limitált: 10 fő

Siker-garancia! 

A StepWithUs csapataként 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a nyelvvizsga-felkészítő oktatócsomagunkra. A teljes tanfolyam elvégzése esetén garantáljuk, hogy 1 éven belül sikeres vizsgát fogsz tenni az adott vizsgarészből. Próbáld ki kockázatmentesen! Ha nem sikerül a nyelvvizsgád 100%-ban visszafizetjük a tanfolyam árát.

“Így készülj a középfokú nyelvvizsgára” tanfolyam részei:

Lapozható e-bookok: top tippekkel és kidolgozott megoldásokkal:

 A teljes nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamunk összesen 38 db e-bookot tartalmaz, 619 oldallal. E-learning rendszerünkben nem fogsz elveszni, logikusan kategorizálva láthatod majd az összes tananyagot, ahol be is jelölheted hol tartasz, mivel vagy kész. 

Minden feladattípushoz és egyes feladatokon belül még a különböző részfeladatokhoz is összeállítottunk 1-1 e-bookot, (ez azt jelenti, hogy azoknál a feladatoknál, amiknél egy feladaton belül többféle műfajt – pl esszé, műkritika, újságcikk – is ismerni kell, ott mindegyikhez külön készítettünk felkészítőanyagot, mindegyikhez külön példafeladattal), ezekben

– eláruljuk a feladattípus leghatékonyabb megoldásához szükséges top tippjeinket, 

– mutatunk egy példafeladatot, amin ezeket a top tippeket rögtön gyakorlatban is láthatod, gyakorolhatod 

– és végül megmutatjuk a helyes megoldást (például: szóbeli és levélírás feladatoknál 1-1 lehetséges jó megoldást), hogy ellenőrizhesd magad 

– és segítünk azt is megérteni, miért is az a jó megoldás, hogy tanulhass belőle. 

1-1 ilyen esettanulmány után maga a vizsgafeladat már könnyen fog menni.

Ezek az e-bookok a honlapunk felületén könnyedén lapozhatóak, áttekinthetőek.

Hosszú évek tanítói, vizsgafelkészítői tapasztalatait sűrítettük ezekbe a könnyen áttekinhető, könnyen megérthető e-bookokba, röviden, de érthetően, tényleg csak a lényeget adjuk át bennük:

 

Az e-bookok felépítése:
 • A top tippek részben 
  • nagyon röviden elmagyarázzuk, mit kell csinálni az adott vizsgafeladatban, 
  • mi a célja a feladatnak (a vizsgáztatók a tudásod mely részét tesztelik ezzel a feladattal – a tudásodnak melyik része az, amit ebben kidomboríthatsz, megcsillogtathatsz), 
  • megmutatjuk magát a pontos angol nyelvű feladatleírást, amivel majd magán a nyelvvizsgán is találkozni fogsz
  • ezt lefordítottuk neked magyarra is, hogy nehogy akár csak egy szót is félreérts majd belőle
  • eláruljuk, mit kell tenned, hogy az adott feladatban minél több pontot gyűjts, mik azok a trükkök, amikkel növelheted a pontszámodat és megkönnyítheted a saját dolgodat feladatmegoldáskor
  • mik a leggyakoribb hibák, amiket vizsgázók el szoktak követni – segítünk, hogy ezeket elkerüld
  • mutatunk egy példafeladatot, amin keresztül ezeket a tippeket, trükköket már el is kezdheted kipróbálni
 • A megoldás részben

–  még egyszer tudatosítjuk, mi is az, amire pontokat kapsz ebben a feladatban

– bemutatjuk a példafeladatunk helyes megoldását (szóbeli és levélírás feladatoknál 1-1 lehetséges kidolgozott jó megoldást)

– megoldásunkban jelöljük és még egyszer tudatosítjuk, melyek a pontszerző részek.

Oktatóvideó tanári magyarázattal (5 db):

Videós formában beszélünk neked

– minden vizsgarész (szóbeli, hallgatás, olvasás, írás,nyelvtan) vizsgarésszel kapcsolatos alap tudnivalókról, 

– a feladattípusokról, 

– a top 5 felkészülési tippünkről, 

– az 5 leggyakoribb hibáról, amit mindenképp kerülj el,

– és arról is, hogyan használd a felkészítőcsomagunkat.

Jegyzetelhető PDF az oktatóvideókhoz:

Nyomtasd ki ezt a PDF-et, hogy leírhasd rá a videóban hallott legfontosabb új infókat!

Hanganyagok (20 db feladathoz):

A hallgatás feladatokhoz tartozó hanganyagaink lehetővé teszik, hogy gyakorolhass a példafeladatokkal, emellett ezeknek a hallott szövegeknek a pontos leiratát is megtalálod az e-bookokban, valamint a feladatokhoz tartozó helyes megoldásokat is. 

Hanganyagokat nem csak a “hallgatás” vizsgarészhez készítettünk, hanem a “szóbeli” vizsgarész minden egyes feladatának megoldását is meghallgathatod anyanyelvi beszélőink által. 

Digitális szókártya csomagok: (5 db csomag) :
 • A digitális szókártyákat gyakorláshoz készítettük, ezek segítenek elmélyíteni a fontos kifejezéseket, gyakorolni a jelentésüket.

A teljes csomagban a következő szókártya csomagokat találod:

 • 15 pontszerző kommunikációs kifejezés a szóbeli nyelvvizsgára (15 db)
 • 36 pontszerző mondat a levélíráshoz (36 db)
 • Legfontosabb vonzatos igék: (80 db)
 • 30 db digitális szókártya a hallgatáshoz
 • 25 db digitális szókártya a szövegértéshez
Vizsgafeladat- oktatóvideók - tanári magyarázattal (20 db):

Azok számára, akik vizuális típusok és/vagy hallás után tanulnak legkönnyebben: egyes tipikus  nyelvvizsgafeladatokhoz minden egyes vizsgarészből a lapozható e-bookokon kívül oktatóvideókat is készítettünk, segítünk megérteni a legfontosabb pontszerző tippeket, trükköket. 

A 20 videó tanári magyarázattal összesen 135 percben.

Animációs videók (8 db):

Azok számára, akik vizuális típusok és/vagy hallás után tanulnak legkönnyebben: egyes tipikus szóbeli nyelvvizsgafeladatokhoz a lapozható e-bookokon kívül animációs videókat is készítettünk, melyekben kedves kis figurák segítenek könnyebben belehelyezkedni a nyelvvizsgaszituációba, miközben a videóból elsajátíthatók a feladat megoldásához szükséges legfontosabb tippek és trükkök, valamint látható benne a példafeladat és látható, hallható annak megoldása is.

Bízunk benne, hogy ebben a formában még oldottabban tudsz készülni és így, animációs videón látva még könnyebb megjegyezni a legfontosabb pontszerző tippeket!

A 8 db animációs videó összesen 40 perc.

Igeidők gyorstalpaló középfokon:
 • Gyakran tapasztaljuk, hogy az angol vizsgára készülők legnagyobb félelme a 12 igeidőhöz kötődik. 
  • Pedig egyrészt nem kell minden szinten az összes igeidőt érteni, tudni, használni – mi megmutatjuk, középfokon mire van szükség pontosan. 
  • Másrészt az igeidők sokkal kevésbé bonyolultak, mint azt esetleg az unalmas tankönyvekben tapasztaltad. Mi segítünk, megadjuk a top tippeket az igeidők megértéséhez és a lehető legérthetőbb pédamondatokkal elmagyarázzuk, mit fontos megérteni ezekkel kapcsolatban. 
  • SŐT minden igeidőhöz sehol máshol nem elérhető gyakorlófeladatokat is készítettünk, aminek a megoldását is megmutatjuk, így kerülhetnek helyre az igeidős félreértések és így ez már nem lesz egy stresszfaktor a nyelvvizsgán.

Az Igeidők gyorstalpaló tartalmaz  6 db e-book-ot (100 oldal)

8x45 perc személyre szabott tanári konzultáció online:
 • Angoltanárként 8×45 percben rendelkezésedre állunk online, hogy 
  • feltehesd az általános, vagy egészen gyakorati kérdéseidet a nyelvvizsgával kapcsolatban, 
  • egyeztethess tapasztalt felkészítőinkkel arról, hogyan tudnál még javítani a felkészüléseden, 
  • mik az esetleges gyenge pontjaid, 
  • van-e bármi, amit nem értesz, 
  • segítünk így is a legtöbbet kihozni a felkészülésedből.

– Ezeken az online alkalmakon csak veled foglalkozunk és neked segítünk!

Személyre szabott extra feladatlap:

A személyre szabott online konzultációkhoz választhatsz egy adott vizsgafeladatot (bármelyik vizsgarész bármelyik feladatát), amivel kapcsolatban úgy érzed, számodra ez okozza a legnagyobb fejtörést és mi készítünk neked hozzá egy feladatlapot, aminek a segítségével még egyszer átnézheted tanárainkkal, miben tudnál még fejlődni. Az első konzultáció után megkapod a feladatlapot, megoldhatod, kijavítjuk és átbeszéljük a megoldást a második konzultáción. A teljes nyelvvizsgafelkészítő csomagunkban 5 ilyen személyre szabott feladatlapot kapsz, aminek a megoldásait is átbeszéljük.

e-learning rendszer:

Profi e-learning rendszerünkben könnyedén eltudsz igazodni. A teljes nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamra való beiratkozáskor elérhető lesz ez az 5 tanfolyam: 

Így készülj a középfokú szóbelire

Így készülj a középfokú szövegírásra/levélírásra

Így készülj a középfokú hallgatásra

Így készülj a középfokú olvasásra

Így készülj a középfokú nyelvtanra

Kik vagyunk? Miért tanulj velünk? 

2011-ben, az ELTE angol szak elvégzése után nyitottuk meg a Stepwithus Angol Nyelvstúdiónkat egy kis budapesti stúdiólakásban, majd a következő években további magántanárokkal kiegészülve több száz fiatal és idősebb tanulónkat taníthattuk, a legtöbben közülük nyelvvizsgára készültek.

2013-ban már nagyobb helyiségbe kellett költöznünk, majd 2016-ban már egy modern irodaházban tanítottunk, nagyon sokan jártak hozzánk és az órarend telítettsége és a hely korlátai miatt sokakat vissza kellett utasítanunk, mert már nem fértek be az óráinkra. Egyre inkább éreztük, hogy nem szeretnénk egy lenni a sok nyelvstúdió között és nem szeretnénk, ha térben és időben korlátok közé szorulnánk, szerettünk volna minél többeknek segíteni felkészülni a nyelvvizsgájukra.

Ezért úgy döntöttük bezárjuk sikeres nyelvstúdiónkat és elkezdtünk másban gondolkodni. 2022-ben profi e-learning rendszerben elkészítettük e-bookjainkat, kibővítettük csomagjainkat oktatóvideókkal, animációs videókkal, egyedi hanganyagokkal, digitális szókártya csomagokkal és személyre szabott segítséget is nyújtunk. 

Hogyan épül fel a teljes tanfolyam? Mit tartalmaznak a leckék?

Nézd meg a videót!