Kosárba helyezve!

Történetünk

Step With Us nevű projektünk története valamikor 2008 körül egy szeptemberi délelőttön kezdődött, amikor mi, Dóri és Timi, az ELTE elsőéves anglisztika szakos hallgatói a 350 évfolyamtársunk közül senkit sem ismerve véletlenül éppen egymás mellé ültünk le a legelső előadáson. A tanulmányi évek alatt volt sok közös óránk és nagyon sok nem közös, hiszen Dóri amerikanisztika, Timi pedig anglisztika szakon tanult tovább, de a szünetekben hosszasan beszélgettünk az tanulás mellett adott angol magánóráink tapasztalatairól és arról az álmunkról, hogy alapítsunk egy nyelvstúdiót.

Nem is vártunk vele sokáig, 2011-ben megnyitottuk a Step With Us angol nyelvstúdiót egy kis budapesti stúdiólakásban, majd a következő években további magántanárokkal kiegészülve több száz fiatal és idősebb tanulónkat taníthattuk, a legtöbben közülük nyelvvizsgára készültek.

2013-ban már nagyobb helyiségbe kellett költöznünk, majd 2016-ban már egy modern irodaházban tanítottunk, nagyon sokan jártak hozzánk és az órarend telítettsége és a hely korlátai miatt sokakat vissza kellett utasítanunk, mert már nem fértek be az óráinkra. Egyre inkább éreztük, hogy nem szeretnénk egy lenni a sok nyelvstúdió között és nem szeretnénk, ha térben és időben korlátok közé szorulnánk, szerettünk volna minél többeknek segíteni felkészülni a nyelvvizsgájukra.

2017-ben ezért bezártuk a sikeres nyelvstúdiónkat és elkezdtünk másban gondolkozni, valami olyasmiben, amihez hasonlót nem találtunk a piacon: online e-book-sorozatok formájában való nyelvvizsgafelkészítésben. Hamar meg is találtuk a megfelelő lehetőségeket, nagyon sokat képeztük magunkat az online vállalkozás, e-book-szerkesztés és hasonló dolgok területén, hogy 2018-ra elkészülhessenek az első e-book-sorozataink. A siker nem maradt el, azóta is 95%-os a sikerrátánk és tanulóink minden nagyobb nyelvvizsaközpontban szereznek sikeres nyelvvizsgákat.

És folytatjuk! Terveink szerint folyamatosan bővítjük az elérhető e-book-sorozatokat a legnépszerűbb szintek és nyelvvizsgák után a kevésbé népszerűekkel és nyelvtani és szókincs-gyorstalpalókkal. Tartsatok velünk!

Küldetésünk

Nyelvvizsgát mindenkinek!

Eltökéltük, hogy segítünk megszerezni a nyelvvizsgádat, lehetsz akár 14, akár 94 éves, lakhatsz a fővárosban, vagy az ország bármely pontján, lehetsz gyorsan tanuló vagy megfontoltabban haladó, reggeli pacsirta vagy éjjeli bagoly-típus, olyan online anyagokat készítettünk, amiket bárhol, bármikor használhatsz, nem kell sem térben, sem időben alkalmazkodnod. Nem terhelünk felesleges infókkal, csak annyival, amennyit tudnod kell egy-egy adott vizsgafeladatról. Azon dolgozunk, hogy minél többen a kezükbe vehessék végre a nyelvvizsgabizonyítványukat és ezzel felvételt nyerhessenek az egyetemre, megkaphassák a diplomájukat, álmaik állását vagy a vágyott fizetésemelést.