Történetünk

StepWithUs nevű projektünk története valamikor 2008 körül egy szeptemberi délelőttön kezdődött, amikor mi, Dóri és Timi, az ELTE elsőéves anglisztika szakos hallgatói a 350 évfolyamtársunk közül senkit sem ismerve véletlenül éppen egymás mellé ültünk le a legelső előadáson. A tanulmányi évek alatt volt sok közös óránk és nagyon sok nem közös, hiszen Dóri amerikanisztika, Timi pedig anglisztika szakon tanult tovább, de a szünetekben hosszasan beszélgettünk a tanulás mellett adott angol magánóráink tapasztalatairól és arról az álmunkról, hogy alapítsunk egy nyelvstúdiót.

Nem is vártunk vele sokáig, 2011-ben megnyitottuk a StepWithUs angol nyelvstúdiót egy kis budapesti stúdiólakásban, majd a következő években további magántanárokkal kiegészülve több száz fiatal és idősebb tanulónkat taníthattuk, a legtöbben közülük nyelvvizsgára készültek.

 

2013-ban már nagyobb helyiségbe kellett költöznünk, majd 2016-ban már egy modern irodaházban tanítottunk, nagyon sokan jártak hozzánk és az órarend telítettsége és a hely korlátai miatt sokakat vissza kellett utasítanunk, mert már nem fértek be az óráinkra. Egyre inkább éreztük, hogy nem szeretnénk egy lenni a sok nyelvstúdió között és nem szeretnénk, ha térben és időben korlátok közé szorulnánk, szerettünk volna minél többeknek segíteni felkészülni a nyelvvizsgájukra.

2017-ben ezért bezártuk a sikeres nyelvstúdiónkat és elkezdtünk másban gondolkozni, valami olyasmiben, amihez hasonlót nem találtunk a piacon: online tanfolyamok formájában való nyelvvizsgafelkészítésben. Hamar meg is találtuk a megfelelő lehetőségeket, nagyon sokat képeztük magunkat az online vállalkozás, e-book-szerkesztés és hasonló dolgok területén, hogy 2018-ra elkészülhessenek az első e-book-sorozataink. A siker nem maradt el, azóta is 95%-os a sikerrátánk és tanulóink minden nagyobb nyelvvizsaközpontban szereznek sikeres nyelvvizsgákat.

2022-ben profi e-learning rendszerbe foglaltuk tannyagainkat, kibővítettük csomagjainkat oktatóvideókkal, animációs videókkal, egyedi hanganyagokkal, digitális szókártya csomagokkal és személyre szabott segítséget is nyújtunk. 

2023-ban pedig itt a legfrissebb újdonságunk az AI angoltanár, ami az oktatófelületünkön elérhető okos program, amely a legmodernebb mesterséges intelligenia segítségével igazi, zsebre tehető és bármikor előkapható magántanárod lesz. 🌐🎓📱

2024 február 1-én pedig megnyitjuk a Szintrehozó Akadémiánk kapuit, ami egy átfogó online angoltanulási program, ahol kézenfogunk és használható angoltudást szerzel. Mindezt rugalmasan, a saját időbeosztásod szerint, személyre szabott tanári segítséggel. Tartsatok velünk!