Nyelvvizsgát mindenkinek!


Eltökéltük, hogy segítünk megszerezni a nyelvvizsgádat, lehetsz akár 14, akár 94 éves, lakhatsz a fővárosban, vagy az ország bármely pontján, lehetsz gyorsan tanuló vagy megfontoltabban haladó, reggeli pacsirta vagy éjjeli bagoly-típus, olyan online anyagokat készítettünk, amiket bárhol, bármikor használhatsz, nem kell sem térben, sem időben alkalmazkodnod. Nem terhelünk felesleges infókkal, csak annyival, amennyit tudnod kell egy-egy adott vizsgafeladatról. Azon dolgozunk, hogy minél többen a kezükbe vehessék végre a nyelvvizsgabizonyítványukat és ezzel felvételt nyerhessenek az egyetemre, megkaphassák a diplomájukat, álmaik állását vagy a vágyott fizetésemelést.

Miért válaszd a mi tananyagainkat?

Történetünk

Step With Us nevű projektünk története valamikor 2008 körül egy szeptemberi délelőttön kezdődött, amikor mi, Dóri és Timi, az ELTE elsőéves anglisztika szakos hallgatói a 350 évfolyamtársunk közül senkit sem ismerve véletlenül éppen egymás mellé ültünk le a legelső előadáson. A tanulmányi évek alatt volt sok közös óránk és nagyon sok nem közös, hiszen Dóri amerikanisztika, Timi pedig anglisztika szakon tanult tovább, de a szünetekben hosszasan beszélgettünk a tanulás mellett adott angol magánóráink tapasztalatairól és arról az álmunkról, hogy alapítsunk egy nyelvstúdiót.

Nem is vártunk vele sokáig, 2011-ben megnyitottuk a Step With Us angol nyelvstúdiót egy kis budapesti stúdiólakásban, majd a következő években további magántanárokkal kiegészülve több száz fiatal és idősebb tanulónkat taníthattuk, a legtöbben közülük nyelvvizsgára készültek.

2013-ban már nagyobb helyiségbe kellett költöznünk, majd 2016-ban már egy modern irodaházban tanítottunk, nagyon sokan jártak hozzánk és az órarend telítettsége és a hely korlátai miatt sokakat vissza kellett utasítanunk, mert már nem fértek be az óráinkra. Egyre inkább éreztük, hogy nem szeretnénk egy lenni a sok nyelvstúdió között és nem szeretnénk, ha térben és időben korlátok közé szorulnánk, szerettünk volna minél többeknek segíteni felkészülni a nyelvvizsgájukra.

2017-ben ezért bezártuk a sikeres nyelvstúdiónkat és elkezdtünk másban gondolkozni, valami olyasmiben, amihez hasonlót nem találtunk a piacon: online tanfolyamok formájában való nyelvvizsgafelkészítésben. Hamar meg is találtuk a megfelelő lehetőségeket, nagyon sokat képeztük magunkat az online vállalkozás, e-book-szerkesztés és hasonló dolgok területén, hogy 2018-ra elkészülhessenek az első e-book-sorozataink. A siker nem maradt el, azóta is 95%-os a sikerrátánk és tanulóink minden nagyobb nyelvvizsaközpontban szereznek sikeres nyelvvizsgákat.

2022-ben profi e-learning rendszerbe foglaltuk tannyagainkat, kibővítettük csomagjainkat oktatóvideókkal, animációs videókkal, egyedi hanganyagokkal, digitális szókártya csomagokkal és VIP csomagjainkban személyre szabott segítséget is nyújtunk. 

Terveink szerint folyamatosan bővítjük az elérhető tanfolyamainkat. Tartsatok velünk!