Az EUROEXAM Nyelvvizsgáról:

Az Euroexam nyelvvizsgát az International House fejlesztette ki, azóta kétszer (2002-ben és 2011-ben is) elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európa Nyelvi Díjat. Angolból nyelvvizsgát Magyarországon több mint 50 vizsgahelyen, évente 5 alkalommal lehet személyesen letenni. Sikeres nyelvvizsga esetén nem csak államilag, de nemzetközileg elismert nyelvvizsga-bizonyítványt kapsz.

Ez az a nyelvvizsga, ahol leginkább a valódi életben használt nyelvi és kommunikációs készségeket mérik. A népszerűbb nyelvvizsgák közül egyedül itt lehet szinte végig (a hallgatás vizsgarész kivételével) nyomtatott szótárt használni. Ez a nyelvvizsga nem tartalmaz nyelvtani feladatokat, leginkább olyanok számára ajánlott, akik élő szövegkörnyezetben, esetleg filmek, podcastok és egyéb angol nyelvű tartalmak segítségével fejlesztik aktívan a nyelvtudásukat. Valamint az Euroexamet már online, otthon is leteheted!

Válaszd a komplett EUROEXAM B2 angol középfokú tananyagot, ha mindent tudni szeretnél!

A StepWithUs Euroexam középfokú nyelvvizsgára felkészítő e-bookjai minden egyes feladathoz külön-külön top tippekkel segítik a felkészülést, a könnyebb és a kicsit nehezebb vizsgarészek feladatait is egyesével bemutatjuk.

A vizsgán is olvasható feladatleírásokat lefordítottuk magyarra, bemutatjuk, hogy az adott feladat milyen készségedet teszteli, és mit szeretnének látni a pontozók, ellátunk top tippekkel, amiket megfogadva meg tudod oldani a feladatot, és egy példafeladaton bemutatjuk mindezt.

A kihívást jelentő hallgatás feladatokhoz is készítettünk példafeladatokat, amik segítségével gyakorolhatsz. Külön a StepWithUs tanulói számára anyanyelvi beszélőkkel rögzített hanganyag meghallgatásával gyakorolhatsz.

Angol Euroexam B2 Teljes csomag