A TELC Nyelvvizsgáról:

A Telc nyelvvizsga (The European Language Certificates) egy Európa-szerte elfogadott nemzetközi nyelvvizsgarendszer, Magyarországon a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) szervezi. A Telc nyelvvizsgát ma országosan 40 vizsgahelyszínen lehet személyesen letenni, angol nyelvből évente 8 alkalommal.

Sikeres nyelvvizsga esetén nem csak államilag, de nemzetközileg elismert bizonyítványt kapsz. A hallgatás feladatok a többi népszerű nyelvvizsgához képest viszonylag egyszerűbbek. Ez a vizsga azoknak ajánlott, akik magabiztosak az olvasás és az írás feladatokban. Sok más nyelvvizsgával ellentétben ez a vizsga a 4 hagyományos vizsgarészen kívül még tartalmaz nyelvtani tudást mérő feladatokat is.

Válaszd a komplett TELC B2 angol középfokú tananyagot, ha mindent tudni szeretnél!

A StepWithUs TELC középfokúnyelvvizsgára felkészítő e-bookjai minden egyes feladathoz külön-külön top tippekkel segítik a felkészülést, a könnyebb és a kicsit nehezebb vizsgarészek feladatait is egyesével bemutatjuk.

A vizsgán is olvasható feladatleírásokat lefordítottuk magyarra, bemutatjuk, hogy az adott feladat milyen készségedet teszteli, és mit szeretnének látni a pontozók, ellátunk top tippekkel, amiket megfogadva meg tudod oldani a feladatot, és egy példafeladaton bemutatjuk mindezt.

A kihívást jelentő hallgatás feladatokhoz is készítettünk példafeladatokat, amik segítségével gyakorolhatsz. Külön a StepWithUs tanulói számára anyanyelvi beszélőkkel rögzített hanganyag meghallgatásával gyakorolhatsz.

Angol TELC B2 Teljes csomag