Az elmúlt több mint 10 évben sokat foglalkoztunk azzal, hogy erre is felkészítsük a tanulóinkat és most a szóbeli szituációkkal kapcsolatos összes tapasztalatunkat összefoglaltuk egy minikurzus formájában.

Tudjuk, hogy mostanában sokan jelentkeztek külföldi állásokra, iskolákba, fontos, hogy meg tudjatok szólalni, illetve sokatoknak kell a nyelvvizsga-bizonyítvány, ezért úgy döntöttünk,szeretnénk segítséget nyújtani! Most egy helyen összeszedve szeretnénk átadni neked minden tudásunkat ezzel kapcsolatban.

Gyere, tarts velünk a minikurzuson és garantáljuk, hogy megtanítunk átmenni a szóbeli szituációk feladaton a nyelvvizsgán, amit a való életben is hasznosíthatsz!

Mit tartalmaz a minikurzus?

✔ logikusan felépített e-learning rendszer

✔ letölthető e-bookok top tippekkel és kidolgozott megoldásokkal

✔ animációs videók tanári magyarázattal 

✔ angol anyanyelvi hanganyagok

✔ digitális szókártyák

✔ motiváló felület

✔ a minikurzus végén névre szóló oklevél

✔ +1 bónusz: Prezentációra való felkészítő tananyag

 

Kik vagyunk? Miért tanulj velünk? 

2011-ben, az ELTE angol szak elvégzése után nyitottuk meg a Stepwithus Angol Nyelvstúdiónkat egy kis budapesti stúdiólakásban, majd a következő években további magántanárokkal kiegészülve több száz fiatal és idősebb tanulónkat taníthattuk, a legtöbben közülük nyelvvizsgára készültek.

2013-ban már nagyobb helyiségbe kellett költöznünk, majd 2016-ban már egy modern irodaházban tanítottunk, nagyon sokan jártak hozzánk és az órarend telítettsége és a hely korlátai miatt sokakat vissza kellett utasítanunk, mert már nem fértek be az óráinkra. Egyre inkább éreztük, hogy nem szeretnénk egy lenni a sok nyelvstúdió között és nem szeretnénk, ha térben és időben korlátok közé szorulnánk, szerettünk volna minél többeknek segíteni felkészülni a nyelvvizsgájukra.

Ezért úgy döntöttük bezárjuk sikeres nyelvstúdiónkat és elkezdtünk másban gondolkodni. 2022-ben profi e-learning rendszerben elkészítettük e-bookjainkat, kibővítettük csomagjainkat oktatóvideókkal, animációs videókkal, egyedi hanganyagokkal, digitális szókártya csomagokkal és személyre szabott segítséget is nyújtunk.