5+1 nap alatt lépésről lépésre végigvezetünk és megtanítjuk Neked, hogyan írj meg egy profi állásra jelentkező levelet. Lehetsz teljesen kezdő, nyelvvizsgára/érettségire készülő vagy állásra jelentkező, itt a helyed, ha szuper levelet szeretnél írni!

napi 15 perc tanulást igényel,ráadásul ki is javítjuk a beküldött leveledet!

👉Az elmúlt több mint 10 évben sokat foglalkoztunk azzal, hogy erre is felkészítsük a tanulóinkat és most az állásra jelentkező levelek megírásával kapcsolatos összes tapasztalatunkat összefoglaltuk egy minikurzus formájában.

👉Tudjuk, hogy mostanában sokan jelentkeztek külföldi állásokra, iskolákba, fontos, hogy tudjatok ilyen levelet írni, illetve sokatoknak kell a nyelvvizsga-bizonyítvány, ezért úgy döntöttünk,szeretnénk segítséget nyújtani! Most egy helyen összeszedve, ingyenesen szeretnénk átadni neked minden tudásunkat ezzel kapcsolatban.

👉Gyere tarts velünk az 5+1 napos minikurzuson és garantáljuk, hogy megtanítunk egy jó állásra jelentkező levelet írni, amit a való életben is hasznosíthatsz és amivel tuti átmész a nyelvvizsga vagy érettségi levélírás részén is!

 

Jövök a minikurzusra!

Kik vagyunk? Miért tanulj velünk? 

A nevünk Gér-Bódiss Tímea és Losonczy Dóra. 2011-ben, az ELTE angol szak elvégzése után nyitottuk meg a Stepwithus Angol Nyelvstúdiónkat egy kis budapesti stúdiólakásban, majd a következő években további magántanárokkal kiegészülve több száz fiatal és idősebb tanulónkat taníthattuk, a legtöbben közülük nyelvvizsgára készültek.

2013-ban már nagyobb helyiségbe kellett költöznünk, majd 2016-ban már egy modern irodaházban tanítottunk, nagyon sokan jártak hozzánk és az órarend telítettsége és a hely korlátai miatt sokakat vissza kellett utasítanunk, mert már nem fértek be az óráinkra. Egyre inkább éreztük, hogy nem szeretnénk egy lenni a sok nyelvstúdió között és nem szeretnénk, ha térben és időben korlátok közé szorulnánk, szerettünk volna minél többeknek segíteni felkészülni a nyelvvizsgájukra.

Ezért úgy döntöttük bezárjuk sikeres nyelvstúdiónkat és elkezdtünk másban gondolkodni. 2022-ben profi e-learning rendszerben elkészítettük e-bookjainkat, kibővítettük csomagjainkat oktatóvideókkal, animációs videókkal, egyedi hanganyagokkal, digitális szókártya csomagokkal és személyre szabott segítséget is nyújtunk. 

Az angoltudásom már korábban megvolt, mégsem sikerült elsőre a nyelvvizsga, mert nem értettem, hogy a feladatok közben mire kapom a pontokat. A levélírásban sokat segíettek az előre megtanulható mondatok, kifejezések is! Azóta mindenkinek ajánlom, hogy készüljenek Dórival és Timivel!

Ági / Gyömrő

Sokszor kezdtem újra az angoltanulást, de valahogy mindig abbahagytam. Ez most másként történt, tetszik, hogy a saját tempómban haladhatok, viszont Dóri mindig fogja a kezem és a magánórák is szuperek. 

Emese / Budapest

Tök kényelmes volt, hogy nem kellett az órarendembe tanfolyam időpontokat besuvasztani. Érden lakom, sokat ingázok, és a Stepwithus e-bookokat bármikor, akár a vonaton is megtudtam nyitni, és így a felkészülés nem vett el tőlem plusz időt, sikerült is hamar felkészülnöm.

Áron / Érd

Mit tartalmaz az ingyenes minikurzus?

Jövök a minikurzusra!

Végigjártam egy hosszú nyelvtanfolyamot, de az nem volt egyénreszabott, itt viszont pontosan azt a vizsgafeladatot tudtam gyakorolni, ami nekem a legnehezebben ment.

Anikó / Facebook
Diplomám kiváltásához szükségem volt az angol nyelvű felsőfokú nyelvvizsgához. Ennek megszerzéséhez a létező összes segítséget a nyelvstúdiónak, azon belül is Losonczy Dórának köszönhetem.
Bárkinek tudom ajánlani a nyelvsulit, aki fejlődni akar. Biztos vagyok benne, hogy az igényeinek megfelelő tudásra fog szert tenni.
Nagyon szépen köszönöm!
Orsi / Facebook

Őszintén szólva, nekem most csak a nyelvvizsga papír kellett. Nemsokára kimegyek Angliába dolgozni, ezért kellett most a diplomám. Nem akartam feleslegesen plusz dolgokat is elsajátítani, csak annyit amennyi muszáj a nyelvvizsgához. A Stepwithus anyagaival ez könnyedén sikerült!

Berci / Budapest