A Stepwithus Online Angol-nál mi azért is nagyon szeretjük, amit csinálunk, mert azzal, hogy segíthetünk megszerezni neked a nyelvvizsgát, láthatjuk azt is, ahogy közelebb kerülsz ahhoz, hogy elérd az álmaidat.

Neked mi a célod?

Ehhez viszont az is kell, hogy tudd, te mit is szeretnél elérni, pontosan mi a célod, hova tartasz, mivel szeretnél majd foglalkozni.

Ha hamarosan be fogod fejezni az általános iskolát vagy a középiskolát, ahova éppen jársz, biztosan ismerősen hangzik, hogy el kell döntened, merre indulj tovább. Ha bizonytalanságot érzel ezzel kapcsolatban, teljesen megértelek, nem könnyű döntést hozni a jövőddel kapcsolatban.

Mi, a StepWithUs csapata, abban tudunk segíteni neked, hogy megszerezhesd az angol nyelvvizsgát, amire szükséged, de ahhoz is van egy szuper tippünk, hogy el is tudd dönteni, pontosan mik a céljaid: keress fel egy pályaorientációs coach-ot.

Hogy kiknek tud segíteni egy pályaorientációs coach?

Olyan általános és középiskolásoknak, akik a tanulmányi éveik végénél járnak és nem biztosak abban, merre induljanak tovább.

Miben tud segíteni neked?

Az erősségeid és érdeklődésed alapján kiválasztani a Neked való pályát, ami lehet valamilyen szakma elsajátítása vagy továbbtanulási irány is.

Hogyan történik egy ilyen tanácsadás?

60 perces beszélgetések formájában, ami megvalósulhat online és személyesen is. Megkérdeztünk egy nagyon jó pályaorientációs szakembert, Maczó Edit coach-ot és ő elmondta nekünk, hogy általában 3 alkalomra szokott szükség lenni, heti egyszeri találkozókkal.

Mit várhatsz a végén tőle?

Egy letisztult képet arról, miben vagy jó és mi lenne a jövőddel kapcsolatos elképzeléseidhez leginkább Neked való irány. Ehhez a coach egy megvalósulási tervet is összeállít Veled, amelyben fontossági sorrendben szerepelnek majd a lehetséges pályák/szakok és hogy mit kell még tenned, hogy elérd őket.

Ennyire egyszerű az egész, ez egy nagyon fontos lépés, amit megtehetsz magadért!

A StepWithUs csapatával mi jó szívvel ajánljuk neked Maczó Editet, akiről bővebben saját honlapján olvashatsz: https://coachingwithme.hu/

Maczó Edit, pályaorientáció
Click to listen highlighted text!